Wenger har världens bästa arbetsgivare

Arsene Wenger är en en av världens bästa managers på att hitta och ta fram supertalanger och de har fler talanger än Barcelona, lätt. Wenger är även en surgubbe i media för domarna är ALLTID emot Arsenal och alla andra lag som ligger före dem har tur, inte skicklighet utan tur.

När Arsenal gick obesegrade genom ligan så hade de såklart tur för det har alla lag som vinner ligan men det är ALDRIG bara tur, det är skicklighet också. Det går inte att vinna på tur i varenda match under en säsong utan det bästa laget inklusive den bästa managern vinner alltid. Men det är såklart lättare att säga att en av de största konkurrenterna har tur istället för att berömma dem och säga att de har det bästa laget. Det skulle nog stå på först sidan i alla Engelska tidningar om Arsene Wenger berömde någon annan än arsenal eller sa något positivt om någon som inte har med Arsenal att göra.

Mitt favorit lag är Manchester United men jag vill hellre vara manager i Arsenal för där har du inte något krav på att vinna utan det räcker att spela vacker fotboll. Att spela vackert är absolut inte lätt men tänk vilken skön känsla att slippa pressen att vinna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0