Tevez är underbar men rutten

Carlos Tevez är en underbara fotbollsspelare som kan avgöra matcher på helt egen hand. Han har ett grymt bra skott, teknik, passningsspel och en blick för spelet som många skulle hugga av ena handen för att ha. Det är den positiva sidan. Den mörka sidan är att han är ett stort jävla ego som bara bryr sig om sig själv och pengar, ingenting annat spelar någon roll. Samuel Etoó spelar också bara för pengarna men han är ärlig med det.

Som United supporter så var jag lyrisk när han kom från West Ham och glad när han lämnade. Han spelade underbar fotboll men snart kunde man se att han inte klarade av att Rooney var den stora stjärnan och att han bara agerade i hans skugga. Han vägrade dessutom lära sig engelska och det blir svårt att kommunicera med engelska fotbollsspelare då. Kanske var det tevez plan så att han kunde bli värvad till Spanien för att slippa lära sig språket? Han vägrade förlänga med United och när City visade honom pengarna så stannade han så gärna i England. Efter 1 säsong så skulle han sluta spela fotboll för att han saknade familjen och bestämde sig senare för att fortsätta spela fotboll men inte i City. Han fick mer pengar och allt var bra igen. Tills City värvade Sergio Agüero. Agüero är den mest hyllade fotbollspelaren efter Messi och Ronaldo och det är inget Tevez klarar av för han måste vara stjärnan.

Det senaste utspelet av Tevez är att han vägrade att hoppa in och spela mot Bayern Munchen i Champions League! Vilken professionell fotbollsspelare vägrar att spela fotboll?

Vi hade två spelare i vårt lag som tyckte att de var superstjärnor och vägrade träna och en av dem klev av en match och slutade spela! Dagen efter hade an gått till ett annat lag. Skillnaden mellan Tevez och dessa spelare är att de här är 13 och 14 år gamla. De betedde sig som skitstövlar men när vuxna spelare som Tevez visar att det går att vara en skitstövel och tjäna ännu mer pengar på det, då kanske det inte är så konstigt att ungarna beter sig som de gör.

 


RSS 2.0