19 nishade och lite udda sociala nätverk

19. Revelry
Revelry är för de som gillar att sticka, virka, spinna, färga, väva och annat som har med garn och design att göra.

17. Eons.com
Eons.com är ett socialtnätverk för medlemmar av "baby boom" generationen. Enligt webbplatsens grundare är "medlemmarna redo att leva ett underbart, fullt liv, jämfört med endast tänka på att att gå i pension".

16. WeeWorld
Typ Facebook fast med avatars och enbart för tonåringar.

15. Myrl.com
Myrl är ett socialtnätverk där du kan dela med dig av dit virituella liv från ex secondlife, weeworld, entropia mfl.

14. Stardoll
Stardoll är ett community där tjejer kan skapa deras egna pappersdockor och klä dem med accessoarer som går att köpa för riktiga pengar.

13. MyChurch
Socialtnätverk för kristna kyrkor. En medlemskyrka kan skapa ett eget närverk för dess egna församlingsbor och betalar en avgift till MyChurch.

12. Red Karaoke
Gillar du karaoke så är detta stället för dig. Se och betygsätt andras uppträdanden eller lägg upp dina egna karaokeklipp.

11. Respectance.com
Respectance.com är ett socialtnätverk som ger människor möjlighet att hedra livet på nära och kära som avlidit. "Användarna samarbetar för att skapa online minnesmärken, där vänner och familjemedlemmar kan ladda upp bilder och skriva hyllningar."

10. HAMSTERster
Tillskillnad från catster.com (för kattälskare) och dogster.com (hundälskare) så är HAMSTERster.com endast för dem somälskar hamstrar

9. REMcloud
Twitter för drömmare, här postar du vad din senaste dröm handlade om. Drömtrend: arga fåglar, mardrömmar, vinna på lotto, bli jagad och Harry Potter.

8. Floxx (tidigare fitfinder)
Som twitter fast du inläggen handlar enbart om vart attraktiva och snygga personer finns. Förhoppningsvis ser personen ditt inlägg och ni träffas och skaffar barn, typ.

7. aSmallworld
aSmallWorld är ett privat socialt nätverk för medlemmar i samhällets övre skikt. Med fokus på exklusivitet, förbinder gemenskapen förenar de som tillhör samma sociala krets och håller alla andra ute. "Hollywood aspiranter, modeller, finansiärer och mindre europeiska kungligheter har accepterats tillträde till denna virituella värld", skriver New York Times.

6. Spirituall Community
Spirituall Community gör anspråk på att vara ett nätverk för synska, medier och personer intresserade av spiritualism, supernaturalism och det paranormala.

5. Line For Heaven
Line for heaven är för alla som vill komma till himlen och du skaffar "karma" poäng genom att interagera med andra medlemmar. Sajten hävdar att deras "roliga, lättsamma och icke-fientliga miljö" främjar religiös tolerans.

4. Lost Zombies
Lost Lombies är ett socialt nätverk med Zombie tema och målet är att skapa en communitygenererad zombiefilm.

3. Fubar
Fubar är en online pub och happyhour för medlemar över 18 år och du kan skicka virituella drinkar till andra och tjäna "Fubucks", deras virituella pengar.

2. MyFreeImplants
MyFreeimplants för samman (enligt dem själva) kvinnor som vill plastikoperera sig och män som kan betala för det.

1. VampireFreaks
VampireFreaks.com är et online cimmunity för goth- och industrimusik. Medlemmarna kan skapa profiler och gå med i "cults" hängivna åt band, frisyrer m.m


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0